House in Higashisumiyoshi / Horibe Associates

first_img “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/946668/house-in-higashisumiyoshi-horibe-associates Clipboard Japan Area:  69 m² Year Completion year of this architecture project 2019 Photographs Save this picture!© Yohei Sasakura+ 40Curated by Hana Abdel Share Houses House in Higashisumiyoshi / Horibe Associates “COPY” CopyHouses, House Interiors•Osaka, Japancenter_img ArchDaily Architects: Horibe Associates Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/946668/house-in-higashisumiyoshi-horibe-associates Clipboard House in Higashisumiyoshi / Horibe AssociatesSave this projectSaveHouse in Higashisumiyoshi / Horibe Associates Year:  Projects Photographs:  Yohei Sasakura Manufacturers Brands with products used in this architecture project Manufacturers: AutoDesk, Flos, DANTO, Globe, IOC Flooring, LIXIL , NANIWA KINZOKU, Trimble Navigation, Unreal Engine, kobe style, wood-furniture+1Architect In Charge:Naoko HoribeDesign Team:Horibe AssociatesEngineering:Soken Company LimitedCity:OsakaCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Yohei SasakuraRecommended ProductsShowerAcquabellaBathroom Panel – DecorShowerAXORShowers – AXOR ShowerPipe by FrontWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsWoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridText description provided by the architects. The site is located in a residential area close to a train station and offers views of the elevated railway line.What was needed was a magnanimous space that allows you to sense the other family members, wherever they are.Save this picture!© Yohei SasakuraSave this picture!First Floor PlanSave this picture!© Yohei SasakuraTo contrast the space ahead, the luminosity of the finishing has been reduced and the ceiling kept low in the entrance. Passing through it, a bright living space with a three-story atrium spreads before you.The staircase has been arranged to encircle the large volume of the living room, with various rooms distributed with the volume at their centers.Save this picture!© Yohei SasakuraSave this picture!Sections aa and bbSave this picture!PerspectiveSave this picture!© Yohei SasakuraThe single air volume placed at the center of the family allows members to constantly sense each other’s presence and grants a feeling of security, and the circling stairs create a changing sequence for the gaze to follow, to bring about change in daily life.Save this picture!© Yohei SasakuraProject gallerySee allShow lessHutong Courtyard House / Ji ArchitectSelected ProjectsAxis House / LCGA DesignSelected Projects Share CopyAbout this officeHoribe AssociatesOfficeFollowProductsWoodSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesInterior DesignResidential InteriorsHouse InteriorsOsakaOn FacebookJapanPublished on September 01, 2020Cite: “House in Higashisumiyoshi / Horibe Associates” 31 Aug 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisOxidized Copper: Nordic BrownDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Nebula SeriesWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsWood Boards / HPL PanelsBruagRoom Dividers – Partition Wall MDFStonesNeolithSintered Stone – Mar del PlataWindowspanoramah!®ah! SecurityPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsMIS Facade PanelCarpetsFabromont AGTextile Floor Covering – Orbital® 07 COLORpunkt®LightsNorka lightingLuminaire – BelfastMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?东住吉区住宅 / Horibe Associates是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more